okt 2006
Wedstrijd op Stal Sintels in Breda
Vorige zaterdag reden Jana en Harley een eerste wedstrijdje op Stal Sintels.Het was een speciale proef voor beginnende ruiters en jonge pony's. Jana werd mooi tweede en Harley zorgde voor bewonderende blikken.

DSC00023

Op Sintels
|
Pas de deux
Een tijdje terug vroeg Martha,de nieuwe eigenaar van Topic,aan Jana om een show te geven met Topic op de hengstenkeuring van New Forest te Geel.Een vraag waarop Jana maar al te graag aan voldeed.Uiteindelijk werd er gevraagd om een pas de deux te doen , samen met Christianne en Blackwell Bo Diddly,een mooi hengstje.Alhoewel het zeer kort dag was en er maar 1 keer kon geoefend worden, slaagden beide combinaties er toch in om een mooie show te geven.
De kurr kan je hier bekijken.(Demo hengstenkeuring Geel)

Topic en Bo
|
Vivarium
Arjan kocht voor zijn Roodwang waterschildpad een prachtig vivarium.Het beestje kan zich nu uitleven in zijn mooie onderkomen dat bestaat uit een droog- en een watergedeelte.Het wordt met veel toewijding verzorgd en het zal ook een rol spelen in één van de projecten die Arjan moet uitvoeren in het kader van zijn studie dierenzorg.

Vivarium

Roodwang
|
Harley's eerste "wedstrijd"
Gisteren werd er een dressuurwedstrijd georganiseerd op manege De Heideponys.Jana en Harley deden mee "buiten wedstrijd",omdat Harley natuurlijk nog lang niet klaar is om aan een echte wedstrijd deel te nemen.Ze voerden een eenvoudige proef zonder galop uit.Harley was zeer braaf en het was leuk om hem eens te laten kennis maken met de sfeer van een dressuurwedstrijd.Jana was apetrots op haar nieuwe pony en het moet gezegd,ze straalden allebei.

Harleys eerste wedstrijd
|
Vincent speelt sterke wedstrijd.
Vandaag speelde Vincent met de scholieren een wedstrijd tegen Spartacus Borgerhout. Ze wonnen probleemloos met 7-3.Vincent speelde volgens mij een van zijn sterkste wedstrijden.Zelf scoorde hij niet,maar hij was een rots in de verdediging en liet ook scoren.Volgende keer komt dat goaltje er ook wel!

Luc

|