feb 2006
Verjaardag.
Ik ben jarig vandaag,maar eigenlijk vind ik dat niet meer zo leuk.De tijd gaat veel te snel. Sad

Luc

|
Aanhangwagen.
Vandaag hebben we de paardentrailer waar we Topic in vervoeren,naar de dealer in Arendonk gebracht,zodat eindelijk de beschadigde plaat van de zijwand kan hersteld worden. Deze beschadigde plaat zat er reeds in bij de aankoop vorig jaar,maar we hadden hem toen dringend nodig en het was er intussen niet meer van gekomen om het te laten herstellen.Ook de remmen moeten eens nagezien worden,want de voorbije winter waren de wielen een paar keer geblokkeerd bij het vertrek.Bijzonder lastig als je dan juist naar een wedstrijd vertrekt.Volgens de dealer mogen we de rem niet meer optrekken als de trailer voor meerdere weken blijft stilstaan.
|
Gelijkspel,eerste plaats en scoren!
Het was weer een bewogen sportweekeinde:

Vincent speelde een belangrijke wedstrijd tegen Kapellen. Bij winst kon men zaalkampioen worden.Het werd echter een gelijkspel en ik vond Vincent niet goed spelen.5-5 was de eindstand. Vincents rechtstreekse tegenstander kon tweemaal scoren en in de tweede helft werd hij zelfs vervangen.Volgende keer meer inzet Vincent!

In de trofee Abbe Jacobs op manège St. Hubert reed Jana weer een uitstekende E8 proef. Ze eindigde eerste op 46 deelnemers met bijna 73 %.Een schitterende score! Hiermee verstevigd ze uiteraard haar eerste plaats in het eindklassement. In de E5 proef werd ze ook nog zesde op een twintigtal deelnemers en was hiermee nog juist geklasseerd. Uitstekend gewerkt Jana!

Zelf won ik met Sac de uitwedstrijd op Dam LBC met 2-4. Het was weer een zwaar bevochten zege op het scherp van de snee.Ik stond op de juiste plaats om de 0-3 te scoren,maar we lieten de tegenstander nog met twee doelpunten terug in de wedstrijd komen.Gelukkig werd er nog gewonnen,maar we hadden na afloop toch een ongemakkelijk gevoel.Enfin,de drie punten zijn binnen.

Luc
|
Gevallen!
Het moest er eens van komen met Topic.Na de voorbije dagen al een paar keer goed gebokt te hebben,was het gisteren prijs.Na een onverwachte bok in stap nam Jana een mooie duik richting grond en landde onzacht met haar rug op het zand.Ze heeft wat last van spierpijn,maar het lijkt vandaag wel mee te vallen.Hopelijk kan ze zaterdag in goede conditie aan haar wedstrijd beginnen op St. Hubert.
|
Mooie overwinning.
Vandaag met Sac een moeilijke verplaatsing tot een goed einde gebracht.We versloegen Deurne Alvo,een beenharde en agressieve ploeg,met 1-2.Twee rode kaarten en verschillende opstootjes,meer hoef ik niet te vertellen om duidelijk te maken dat het weer een bewogen wedstrijd was.Maar de punten zijn binnen en ze zijn verdiend want we speelden een goede match.Alleen hebben we weer veel kansen laten liggen.

Ook Vincent was in goede doen. Hij won zijn wedstrijd zaterdag tegen Hoboken 2000 met 9-5. Het werk liet mij toe om nog eens te gaan kijken en ik vond hem een sterke wedstrijd spelen tegen een snelle rechtstreekse tegenstrever.

Luc

|
Verjaardagsfeestje Judith.
Gisteren is Jana naar een verjaardagsfeestje van Judith,haar klasgenootje, geweest.Carina,de mama van Judith had een origineel idee: de kinderen een skiles laten volgen in de overdekte skipiste van Cassablanca.
Pret verzekerd en de kinderen hebben genoten! Spijtig genoeg zijn de meeste foto's van slechte kwaliteit omdat ze genomen moesten worden door een dikke ruit.Toch een paar geslaagde kiekjes:


Jana en JudithDSC01432

DSC01421DSC01431

DSC01428DSC01426


|
Voetbal op zondag
Het heeft weer niet mogen zijn: 0-1 tegen Pergola.We verdienden zeker meer, een volledig reglementaire goal werd afgekeurd en we waren zeker niet de mindere.Maar zoals altijd,als ge niet scoort kunt ge niet winnen en dat deed de tegenstander wel. Sad
De dag was nochtans goed begonnen want Nick was jarig en trakteerde ons op een lekker ontbijt vooraleer we de wedstrijd moesten aanvangen.Spijtig genoeg konden we hem geen overwinning aanbieden.
Bedankt Nick

Luc

|
Nieuw glas.
Vandaag eindelijk een nieuw hittebestendig glas ontvangen voor de houtkachel,maar ik heb het zelf moeten monteren.Gelukkig was dat in vijf minuutjes gefikst.Morgen gaan we nog eens lekker stoken.

Luc

|