jun 2006
MSP Ternat
Zaterdag was er een MSP wedstrijd in Ternat. Om 6 uur stonden we op om ons voor te bereiden op een rit van 70 km. Het was een mooie locatie,maar het inspireerde Jana en Topic niet tot grote prestaties.Ze reden een vrij kleurloos parcour en eindigden dan ook in de E8 en in de A5 in de grijze middenmoot.
Na elke proef werd er telkens in groep een ereronde gereden.Met al die mooie kontjes is Topic dan altijd op zijn best !

MSP Ternat
|
Schoolfeest Jana
Zaterdag had Jana een schoolfeest.Het is haar laatste jaar op deze school.Het schoolfeest is voor haar dan ook een soort van afscheidsfeest.
Reeds geruime tijd had ze hiervoor een salsadans ingeoefend en samen met haar danspartner bracht ze een mooie uitvoering.Kijk zelf naar haar knappe dans.
|
Terug van weg
Vandaag heb ik mjn Apple Powerbook terug.Een defect geheugenslot zorgde ervoor dat ik hem een paar dagen heb moeten missen.Aangezien ik deze website op mijn laptop maak,heb ik het journaal niet meer kunnen bijwerken tot vandaag.Het was echter een rustige week en veel viel er niet te melden.

Luc
|
Jumping bij de Heidepony's
Vandaag(maandag) was er een jumpingwedstrijd op de manege. Jana deed zowel met Topic als met Willow mee.
Zoals gewoonlijk toonde Topic zich een echte laagvlieger en moest Willow wat aangepord worden.Topic weigerde echter een paar keer en met Willow vergat Jana een sprong. Toch werd ze met Willow nog tweede in haar groep.
Zoals gewoonlijk speelde ik met Simon voor jurylid en samen geven we dan de hele dag commentaar op alles en iedereen,wat voor de nodige leute en plezier zorgt. Winking

Luc

|
Wedstrijd in Brabo.
Gisteren reed jana een wedstrijd in Brabo.In de E5 en de A5 haalde ze respectievelijke een vijfde en een zesde plaats.Ze reed mooie proeven en ze was tevreden.Meer moet dat niet zijn.
|