Personal
MacBook Pro
Sinds vrijdag ben ik de trotse bezitter van een splinternieuwe Macbook Pro.Het is de laatste nieuwe versie van de MacBook Pro lijn,de professionele laptop serie van Apple.
Voor de techneuten:
Intel 2,16 Ghz core 2 duo processor.
120 Gb harde schijf.
15' LCD scherm met ingebouwde camera.
Radeon x1600 grafische kaart met 128 mb geheugen.
1 Gb ram.

Luc
|
Terug van weg
Vandaag heb ik mjn Apple Powerbook terug.Een defect geheugenslot zorgde ervoor dat ik hem een paar dagen heb moeten missen.Aangezien ik deze website op mijn laptop maak,heb ik het journaal niet meer kunnen bijwerken tot vandaag.Het was echter een rustige week en veel viel er niet te melden.

Luc
|
Nieuwe fiets
Gisteren ben ik mijn nieuwe fiets gaan afhalen: Een MTB Trek fuel 80.
Sinds ik een keer met Johan ben gaan mountainbiken, heb ik de smaak te pakken gekregen.Maar ik had nood aan een goede fiets om ten volle van deze sport te kunnen genieten.Het is dus een Trek geworden,het merk waarmee ook Lance Armstrong zijn Tours mee gewonnen heeft.Of ik er ook zulke prestaties mee ga halen valt echter te betwijfelen. Happy
Op de foto is de fiets nog kraaknet,dat is intussen al iets minder.

Luc


Fuel 80
|
The blues
Vandaag is het de laatste dag van mijn vakantie en dan ben ik nooit erg happy.Ik had 2 weken verlof en het lijkt dan altijd dat de dagen te kort zijn om te doen wat ik zou willen doen.
Zelfs het journaal bijhouden werd moeilijk.Vanaf morgen val ik terug in de routine van de werkende mens en hoop ik de site terug wat beter op te volgen.Ik zit momenteel wat te suffen op de bank omdat we vannacht pas om 2.30 uur in ons bed lagen na het bijwonen van een dressuurgala in Moorsele bij Roeselare. Het was mooi maar vermoeiend.(afstand enkel was 130 km). Tijd om het journaal wat bij te schrijven!
Luc

|
Kaderdag
Op donderdag 16 maart was ik met een aantal collega's uitgenodigd op de jaarlijkse kaderdag van ons bedrijf.In het mooie complex van Alden Biesen in Bilzen wachtte ons een dagje team building activiteiten.Het was prachtig weer maar ijskoud.Na het vervullen van de opdrachten zoals kruisboogschieten,paalklimmen,puzzelen enz...konden we genieten van een lekkere en goed georganiseerde BBQ.Een goede afsluiter en een geslaagde dag.
|
Verjaardag.
Ik ben jarig vandaag,maar eigenlijk vind ik dat niet meer zo leuk.De tijd gaat veel te snel. Sad

Luc

|
Zakendiner in Mechelen.
Gisteren ben ik met een paar collega's naar Mechelen geweest om daar gezellig te gaan tafelen in een Grieks restaurant.Alhoewel ik geen viseter ben, heb ik een dorade schotel genomen en het was zeer lekker.
Mijn baas is een Mechelaar en hij heeft ons mooie hoekjes en kantjes van de binnenstad laten zien.(en ook gezellige kroegjes).De historische kern van Mechelen is mooi gerestaureerd en het was de moeite om daar eens rond te wandelen.Een geslaagde avond!
Luc

|
Verlof!
Ik begin het nieuwe jaar met een weekje verlof. Over een goede start gesproken!
Vandaag even langs geweest op het werk om nieuwjaar te vieren en ik heb een mooie geschenkkorf vol met lekkers van mijn medewerkers gekregen.Gevaarlijk voor de lijn.
Zalig weekje in het vooruitzicht.

Luc

|
Gelukkig Nieuwjaar
Aan iedereen die wij kennen wensen wij uiteraard een fantastisch 2006. Dat al uw wensen werkelijkheid worden.
Ikzelf heb het jaar al zeer goed ingezet:met een kanjer van een snotvalling! Met oudejaarsavond was ik goed ziek,maar vandaag is het iets beter.Ik heb een weekje verlof voor de boeg,dus hopelijk gaat het snel over.

Luc
|