Voetbal
Balans seizoen 2005-2006
Hierbij de resultaten van onze club Fc Sac in de reeks Veteranen H voor het seizoen 2005-2006.
Zoals je kan zien zijn we een echte middenmoter. We kenden een sterke terugronde na een zeer zwak begin van de competitie.We staan echter op de juiste plaats in de rangschikking.Beter was niet mogelijk.
Met 5 doelpunten ben ik niet echt tevreden,maar ik kende geen kwetsuren en ook fysiek kon ik goed mee.Uiteindelijk was het een vrij rimpeloos seizoen zonder al te veel problemen om een ploeg op het veld te krijgen.
Hopelijk doen we volgende jaargang minstens even goed en kunnen we misschien een paar plaatsjes stijgen in de rangschikking.

Luc


Afbeelding 1

Afbeelding 2
|
Overtuigende overwinning
Zoals eerder vermeld moesten we zondag aantreden tegen dezelfde ploeg als de week ervoor,maar dan op verplaatsing.Ook ditmaal wonnen we en het was heel wat overtuigender:St Aloysius-Sac 0-6
Toegegeven,het was een zwakke ploeg,maar ons eigen spel verliep heel wat vlotter dan de vorige week.
Volgende zondag spelen we al de laatste wedstrijd van het seizoen.Als we deze wedstrijd ook nog winnen, eindigen we met 31 punten stevig in de middenmoot.Dan hebben we toch nog een geslaagde campagne en vooral een geslaagde terugronde achter de rug,na een desastreuze start van de competitie.

Luc

|
Voetbal op zondag
Op zondag speelden we met Sac tegen St. Aloysius,een ploeg uit de onderste regionen van de rangschikking.Ondanks een overtuigende 4-0 overwinning en een mooie goal van mezelf,vond ik het een moeilijke wedstrijd.De ploeg draaide soms vierkant en met de rust stond het maar 1-0 en dan nog via een own-goal.
Door het toeval veroorzaakt door de uitgestelde wedstrijden moeten we volgende week op verplaatsing tegen dezelfde ploeg.Hopelijk verloopt het spel dan wat vlotter.
|
Geen voetbal op zondag
Zondag was er geen voetbal wegens een laat sneeuwoffensief.'s Morgens was alles volledig ondergesneeuwd en iedereen , KVV incluis was volledig verrast.Wij zijn dan maar met de honden een flinke boswandeling gaan maken en het was grappig om zien dat het na de middag perfect voetbalweer was.
Typisch Belgische weersomstandigheden zeker.
|
Voetbal op zondag
Het heeft weer niet mogen zijn: 0-1 tegen Pergola.We verdienden zeker meer, een volledig reglementaire goal werd afgekeurd en we waren zeker niet de mindere.Maar zoals altijd,als ge niet scoort kunt ge niet winnen en dat deed de tegenstander wel. Sad
De dag was nochtans goed begonnen want Nick was jarig en trakteerde ons op een lekker ontbijt vooraleer we de wedstrijd moesten aanvangen.Spijtig genoeg konden we hem geen overwinning aanbieden.
Bedankt Nick

Luc

|
Gescoord !
Vandaag gespeeld tegen Select en eindelijk heb ik nog eens kunnen scoren! Een strakke knal in de rechter winkelhaak. Een mooie goal al zeg ik het zelf en bovendien de openingstreffer.Uiteindelijk waren we ook sterker en we wonnen verdiend met 2-6.
We hebben nu twee opeenvolgende overwinningen te pakken,maar volgende week tegen Riko-Hubertus wordt het een pak lastiger.

Luc
|
Voetbal
Zondag een wedstrijd met Sac tegen Groenenhoek gespeeld.
Zware en verdiende nederlaag: 1-5.
Zoals zo dikwijls dit seizoen stonden we met onze ogen open te slapen.Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. Embarrassed

Luc
|