Vincent
Vincent speelt sterke wedstrijd.
Vandaag speelde Vincent met de scholieren een wedstrijd tegen Spartacus Borgerhout. Ze wonnen probleemloos met 7-3.Vincent speelde volgens mij een van zijn sterkste wedstrijden.Zelf scoorde hij niet,maar hij was een rots in de verdediging en liet ook scoren.Volgende keer komt dat goaltje er ook wel!

Luc

|
Vincent is terug.
Gisteren een telefoontje gekregen van Vincent.Hij is terug van zijn mountainbike kamp.De data van zijn terugkeer en ons weekend aan zee vielen ongelukkig samen zodat we hem niet onmiddellijk kunnen zien.Spijtig,maar maandag moet ik terug en hoop ik hem te kunnen overtuigen om nog twee dagen mee te komen naar Nieuwvliet.Alhoewel ik daar weinig hoop voor heb,hij heeft al te lang zijn computer moeten missen Winking

Luc

|
Vincent gaat mountainbiken.
Gisteren is Vincent vertrokken op mountainbike kamp in de Ardennen.Samen met zijn vriend Timmy is hij twee weken weg.Het zal hem goed doen om wat in de gezonde lucht te sporten,want thuis zit hij meestal achter zijn computerscherm.
|
Xbox 360
Gisteren bericht gekregen van Game Mania dat de bestelde Xbox 360 voor Vincent is binnengekomen.Vincent ging bijna door het dak toen hij het nieuws hoorde en zit nu nagelbijtend af te wachten tot we vrijdag naar de winkel gaan waar hij zijn geliefde speeltje eindelijk in zijn armen kan sluiten.Ik verwacht veel volk aan de deur de komende dagen Winking
Luc

|
Examen
Maandag beginnen de examens van Vincent.De week opent met Engels en Frans. Engels vindt hij "a piece of cake". Voor Frans zal hij wat meer moeite moeten doen,vermoed ik. In ieder geval speelt hij dit weekend nog een wedstrijd met AKC,maar dat zal altijd bekeken worden in functie van zijn examenrooster.Zijn geliefde computer zal hij nu een tijdje aan de kant moeten zetten.

Natuurlijk duimen wij allemaal voor hem,maar zijn tweede rapport voor dagelijks werk was zeer goed,dus dat geeft hem en ons goede moed.
Veel succes Vincent !
Mam en paps.
|